© 2018 UpRiver Technology
Despre noi

D

e ce sa alegi Cabina Foto Bucuresti?

Alaturi de o echipa bine pregatita venim cu experienta dobandita in urma a peste 1500 de evenimete atat private cat si corporate. Cu ajutorul colegilor nostrii si avand experienta mentionata anterior, incercam sa va oferim cele mai frumoase amintiri ale evenimentului dumneavoastra!

Detinem 15 echipamente de inalta performanta, usor de montat, foarte usor de utilizat si nu ocupam foarte mult spatiu!
Cu ajutorul echipamentelor profesionale ne mandrim cu satisfactia si recomandarile dumneavoastra!
Pozele sunt realizate IN CEL MULT 20 de secunde, iar suportul de hartie fotografica este de cea mai buna calitate. In cazul in care va doriti un model mai special va putem pune la dispozitie o echipa de graficieni care va pot realiza modele unice (personalizate) cu o tematica cat mai diversificata.
Colegii nostri va pot ajuta in urmatoarele modalitati:

  • Realizarea unui fundal personalizat in mai multe culori alese de dumneavoastra, cu ajutorul echipei noastre
  • Adaugarea unui ecran verde (fizic) in spatele dumneavoastra, lucru care permite alegerea fundalului perfect, iar noi convertim imaginea aleasa de tine in imagine de fundal.
Prin alegerea unui ecran verde (green-screen) vei putea aduna fotografii din oricare locatie de pe glob, o locatie dintr-un film sau poate si un joc video.

Oferim suportul tehnic necesar fiecarui eveiment cu ajutorul unei echipe de tehnicieni calificati in domeniu. Colegii nostrii prezentabili si amabili va stau la dispozitie intr-o tinuta decenta, astfel incat sa se integreze in tematica evenimentului.

Noi va aducem costumatiile si accesoriile unice si diversificate sau dedicate tematicii evenimentului.